sacco_lav_x1-42.jpg

Om oss

Sacco of Norway er produsent av den originale Sacco®, som er blitt et verdensberømt sittemøbel og et tideløst møbelikon.

Sacco of Norway kjøpte rettighetene til merkenavnet Sacco® fra Ekornes i mai 2008. Produksjonen av Saccosekken® skjer nå i Innvik, en bygd i Stryn kommune som ligger midt i den vakre Nordfjordregionen, og som er godt kjent for sine lange tradisjoner innen tekstil.

Sacco samarbeider i dag med etablerte og velkjente møbelkjeder som Møbelringen, Fagmøbler, Skeidar og A-møbler. I tillegg samarbeider de med en del frittstående møbelforhandlere. Sacco driver også med eksport av sakkosekken til resten av Norden.

Sacco® har gjennom tidene blitt barnas favoritt sittemøbel og er å finnes i de fleste hjem. Saccosekken er perfekt for både store og like praktisk som den er komfortabel. Bare slipp den ned der du vil og følg etter selv.

 

Saccosekken er
70-tallets møbelikon

 
_K1L5982 (ver.1.0).jpg

Saccosekken har i dag har blitt et ikon innen møbeldesign. Den ble skapt i 1968 av de tre italienske designerene; Cesare Paolini (1937), Franco Teodoro (1939) og Piero Gatti (1949). Samarbeidet mellom designerne startet i 1965 og i 1968 presenterte de produktet Sacco.

Saccosekken kan bli funnet i mange hjem over hele verden og kan bli sett i anerkjente museum som MOMA New York, Vitra Design Museum og Centre Pompidou.