Kjært barn har mange navn.

Softshell+Blue.jpg

Saccosekk, sakkosekk, Zackosekk –


Saccosekken har en lang og stolt tradisjon. Navnet Sacco, er merkervarebeskyttet og eies i dag av Sacco Of Norway AS. Navnet og det patenterte mønsteret ble kjøpt fra Ekornes ASA i 2008.

Mange produsenter bruker lignende navn og i noen tilfeller Sacco-navnet for å promotere sine kopier. Det skal være en ære å bli parodiert sies det. I noen tilfeller stemmer det nok. Men i merkevareverdenen er det ikke alltid tilfelle.

Sacco®, har sitt utspring i et helt revolusjonerende design fra 1968. Møbelet både provoserte og imponerte. At det etter hvert har kommet mange kopier av dette designet er forståelig, da det fungerer svært godt. Om produktet i dag blir kalt; Sittesekk eller beanbag vil ingen reagere på det.

For at Sacco® skal beholde sitt gode navn og rykte må vi stadig ta kampen mot de som tar den lettvinte løsningen og bruker vårt navn.

Vi ønsker at kundene skal vite at kjøper du en Sacco® Original, så kjøper du et møbel fra Sacco of Norway med den velkjente Sacco® -komforten og -kvaliteten.

Vårt kjære barn har bare ett navn, Sacco®, og det kan ingen andre bruke.

Gasta Design