Sacco® som julegave.
Sacco Medium Corduroy Pink.jpg

Sacco® Original

Sacco® Original er populær som julegave.

Vi går inn årets siste måneder. Dette betyr full produksjon både sent og tidlig. Sacco® er populært som julegave. Hvert år er det tusenvis av norske hjem som får seg ny Sacco® Original.

Ta en titt på vår forhandlerliste. Der kan du finne din nærmeste eller foretrukne møbelbutikk. Sannsynligheten for at du finner en Sacco® Original der er stor.

Gasta DesignSacco of Norway
Vinn en Sacco® Medium Corduroy
Sacco Medium Corduroy Pink.jpg

Vi gir bort en Sacco® Corduroy

Sacco medium Corduroy er ny av året.

Sacco i kordfløyel fåes i to farger. Dark Grey og Pink. Flotte stilfulle farger som passer både på barnerommet og i stua. Lik og del Facebook-siden vår og bli med i trekningen av denne nyheten. Trekningen avsluttes mandag 21.10.2019

Gasta DesignSacco of Norway
Høst!
Rognebær.jpg

Sacco® om høsten!

Høsten kommer med et vakkert fargespill. For oss som driver med møbler, design og farger, betyr dette inspirasjon.

Over alt finner en designer inspirasjon til å utvikle nye ideer og produkter. Høsten er ideell i så måte og kan enkelt bidra til å ta i bruk mer farger.

En tur i fjellet, på sjøen eller i byen, når den første kulden kommer og farger bladene høstgule, røde og orange, får tankene til å spinne.

En kopp kakao etter en kjølig tur i en myk og deilig Sacco®.

Kan man ønske mer?

Stor Saccosekk til voksne.
Sacco Medium PLUS Velour Grey .jpg

Sacco® medium pluss

Fra 190 til 300.

Vi får stadig vekk henvendelser vedrørende store Saccosekker.

De siste årene har vi utvidet kolleksjonen i størrelsen - medium pluss. Vi har beholdt den velkjente og patenterte formen, men økt opp volumet fra 190 liter til 300 liter. Dette gjør at en voksen finner seg komfortabelt til rett i stolen.

Med dagens lave salongbord, er det også behagelig å sitte i en Sacco medium pluss med en kopp kaffe.

Ta en tur til en av våre samarbeidspartnere og prøv den ut. Se “forhandlerliste”.

Vinn en Sacco® original.
sacco_lav_x1-35.jpg

Vi gir bort en Sacco®

Det er skolestart.

Vi feirer skolestart med å gi bort en Sacco® original i softshell medium. Skriv “skolestart” i kommentarfeltet på Facebook eller Instagram og bli med i trekningen av en Saccosekk. Vi trekker fredag 23/08/2019 kl, 15.00

Vinneren er trukket.

Kjært barn har mange navn.
Softshell+Blue.jpg

Saccosekk, sakkosekk, Zackosekk –


Saccosekken har en lang og stolt tradisjon. Navnet Sacco, er merkervarebeskyttet og eies i dag av Sacco Of Norway AS. Navnet og det patenterte mønsteret ble kjøpt fra Ekornes ASA i 2008.

Mange produsenter bruker lignende navn og i noen tilfeller Sacco-navnet for å promotere sine kopier. Det skal være en ære å bli parodiert sies det. I noen tilfeller stemmer det nok. Men i merkevareverdenen er det ikke alltid tilfelle.

Sacco®, har sitt utspring i et helt revolusjonerende design fra 1968. Møbelet både provoserte og imponerte. At det etter hvert har kommet mange kopier av dette designet er forståelig, da det fungerer svært godt. Om produktet i dag blir kalt; Sittesekk eller beanbag vil ingen reagere på det.

For at Sacco® skal beholde sitt gode navn og rykte må vi stadig ta kampen mot de som tar den lettvinte løsningen og bruker vårt navn.

Vi ønsker at kundene skal vite at kjøper du en Sacco® Original, så kjøper du et møbel fra Sacco of Norway med den velkjente Sacco® -komforten og -kvaliteten.

Vårt kjære barn har bare ett navn, Sacco®, og det kan ingen andre bruke.

Gasta Design
Sacco® til skolestart
sacco2_lav-10.jpg

Sacco® til skolestart

Skolestart og Sacco®

Sacco® er skånsom mot alle underlag og lager ikke riper. Den veier lite og er lett å flytte på. Dette gjør den anvendelig i hele huset og til og med på verandaen.

Skolestart betyr mer stillesitting og innetid. Sacco® former seg etter deg og din sittestilling og kan være med som et bidrag til variasjon.

Sacco® Medium
Sacco Familien

Sacco® Medium

190 liter med fleksibel velvære.

Sacco® Medium er den originale størrelsen. med sine 190 liter har den gjort suksess som barne og ungdomsmøbel i generasjoner. Sacco® kan anrettes på så mange måter at det er utenkelig å ikke finne en favoritt sittestilling.

Med sine beskjedne 0,19 m3. er det lett å plassere og flytte på en saccosekk.

Med sine små og store “søsken”, kan vi nå tilby Sacco® til alle behov og aldersgrupper.

Produksjon i Innvik
sacco_-19.jpg

Sacco® produseres i Innvik.

Sacco® produserer alle saccosekkene i Innvik. Denne bygda har lange tradisjoner innenfor tekstilproduksjon og søm.

Med nære geografiske forbindelser til Sunnmøre og møbeltradisjonene der, er det naturlig at Innvik både har egen produksjon og har bedrifter som er underleverandører til møbelindustrien.

Tradisjonene fra konfeksjon, søm, og tekstilproduksjon gjør Innvik til et perfekt sted å utvikle Sacco® videre som et designikon.

Dette unike og fleksible møbelet, egner seg godt i mange typer tekstil. Den lokale kunnskapen kommer godt med i videreutviklingen.

Kordfløyel!
sacco1_h├©y-18.jpg

Sacco® Cord i medium og medium plus


Selv om sommeren er like om hjørnet, er vi godt i gang med å planlegge høsten. Kordfløyel er et tekstil vi kjenner godt fra både klær og møbler. Sacco® Cord, kommer i spennende farger til høsten. Kanskje blir dette høstens og vinterens store slager.

Leter du etter en Sacco® Original som passer like godt i stua som på barnerommet, er Sacco® Cord ditt naturlige valg.

Gasta Design
Sacco original i Velur!

Dette myke tekstilet gir god sittekomfort og en behagelig følelse. Tekstilet glir godt inn i stuen sammen med andre møbler. Sacco® Velour finner du i butikkene nå.

Sacco Medium PLUS Velour Grey.png
Gasta Design