Kjært barn har mange navn.
Softshell+Blue.jpg

Saccosekk, sakkosekk, Zackosekk –


Saccosekken har en lang og stolt tradisjon. Navnet Sacco, er merkervarebeskyttet og eies i dag av Sacco Of Norway AS. Navnet og det patenterte mønsteret ble kjøpt fra Ekornes ASA i 2008.

Mange produsenter bruker lignende navn og i noen tilfeller Sacco-navnet for å promotere sine kopier. Det skal være en ære å bli parodiert sies det. I noen tilfeller stemmer det nok. Men i merkevareverdenen er det ikke alltid tilfelle.

Sacco®, har sitt utspring i et helt revolusjonerende design fra 1968. Møbelet både provoserte og imponerte. At det etter hvert har kommet mange kopier av dette designet er forståelig, da det fungerer svært godt. Om produktet i dag blir kalt; Sittesekk eller beanbag vil ingen reagere på det.

For at Sacco® skal beholde sitt gode navn og rykte må vi stadig ta kampen mot de som tar den lettvinte løsningen og bruker vårt navn.

Vi ønsker at kundene skal vite at kjøper du en Sacco® Original, så kjøper du et møbel fra Sacco of Norway med den velkjente Sacco® -komforten og -kvaliteten.

Vårt kjære barn har bare ett navn, Sacco®, og det kan ingen andre bruke.

Gasta Design
Sacco® til skolestart
sacco2_lav-10.jpg

Sacco® til skolestart

Skolestart og Sacco®

Sacco® er skånsom mot alle underlag og lager ikke riper. Den veier lite og er lett å flytte på. Dette gjør den anvendelig i hele huset og til og med på verandaen.

Skolestart betyr mer stillesitting og innetid. Sacco® former seg etter deg og din sittestilling og kan være med som et bidrag til variasjon.

Sacco® Medium
Sacco Familien

Sacco® Medium

190 liter med fleksibel velvære.

Sacco® Medium er den originale størrelsen. med sine 190 liter har den gjort suksess som barne og ungdomsmøbel i generasjoner. Sacco® kan anrettes på så mange måter at det er utenkelig å ikke finne en favoritt sittestilling.

Med sine beskjedne 0,19 m3. er det lett å plassere og flytte på en saccosekk.

Med sine små og store “søsken”, kan vi nå tilby Sacco® til alle behov og aldersgrupper.

Produksjon i Innvik
sacco_-19.jpg

Sacco® produseres i Innvik.

Sacco® produserer alle saccosekkene i Innvik. Denne bygda har lange tradisjoner innenfor tekstilproduksjon og søm.

Med nære geografiske forbindelser til Sunnmøre og møbeltradisjonene der, er det naturlig at Innvik både har egen produksjon og har bedrifter som er underleverandører til møbelindustrien.

Tradisjonene fra konfeksjon, søm, og tekstilproduksjon gjør Innvik til et perfekt sted å utvikle Sacco® videre som et designikon.

Dette unike og fleksible møbelet, egner seg godt i mange typer tekstil. Den lokale kunnskapen kommer godt med i videreutviklingen.

Kordfløyel!
sacco1_h├©y-18.jpg

Sacco® Cord i medium og medium plus


Selv om sommeren er like om hjørnet, er vi godt i gang med å planlegge høsten. Kordfløyel er et tekstil vi kjenner godt fra både klær og møbler. Sacco® Cord, kommer i spennende farger til høsten. Kanskje blir dette høstens og vinterens store slager.

Leter du etter en Sacco® Original som passer like godt i stua som på barnerommet, er Sacco® Cord ditt naturlige valg.

Gasta Design
Sacco original i Velur!

Dette myke tekstilet gir god sittekomfort og en behagelig følelse. Tekstilet glir godt inn i stuen sammen med andre møbler. Sacco® Velour finner du i butikkene nå.

Sacco Medium PLUS Velour Grey.png
Gasta Design